Monique Vos

Een hands on mentaliteit. Betrokken, deskundig en doelgericht. Dat is hoe veel mensen met wie ik samenwerk mij omschrijven. Hier herken ik me in en ik voel me er fijn bij.

Van huis uit ben ik ontwikkelingspsycholoog. De belangen van kinderen heb ik daardoor altijd helder op het netvlies staan. De kinderopvang ken ik goed en daarnaast geef ik al vele jaren advies en begeleiding aan organisaties die de stap naar een integrale voorziening willen zetten. Dat doe ik met veel plezier: ik maak immers van dichtbij mee hoe sterk en efficiënt een integrale samenwerking tussen school, kinderopvang en zorg functioneert. Het zorgt ervoor dat kinderen zich beter kunnen ontwikkelen.

Als docent ben ik verbonden aan de Algemene Vereniging Schoolleiders (AVS), waar ik actief ben binnen de Leergang Directeur Integrale Kindcentra. Ik ben een van de netwerkpartners van (S3]: Stichting Social Solutions. Dit is een stichting die innovatieve trajecten in het sociale domein ontwikkelt en uitvoert.

Al met al heb ik een brede deskundigheid, die ik graag inzet en met u deel. Uiteraard sta ik altijd open voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

06 - 23 06 32 83
info@moniquevos.nl